tisdag 4 februari 2014

Pulled Pork






Det du behöver:

* fläskkarré (helst med ben och bra marmorering)

* Chilli rub (ja kör med Santa Maria när jag inte orkar göra egen)

* Din favorit BBQ sås

Tillbehör:


t.e.x:

* Rödlök

* Gurka

* Majs

* Gräddfil

* Sallad

som tacos ungefär.. fantasin sätter gränserna.

Sätt ugnen på 125 grader sedan tar du och kör på all rub på köttet in i ugnen ungefär 5-6 timmar. du vet när det är klart när du kör in en gaffel i köttbiten och vrider det ska kännas ungefär som att stoppa ner den i smör och vrida lätt. Se till att ha 1 cm vatten som aldrig går torrt i botten. sedan tar du 2 gafflar och drar isär köttet och blandar det med resterande vätska i formen. sist häller du på ungefär halv deceliter till 1 deceliter BBQ sås rör om.

 fixa grönsakerna och servera i taco bröd eller hamburgare bröd eller liknande ät och njut!

Tips:


Du vill ha fläskkarré med ben för att precis som på revben så sätter benen mycket smak!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar